fbpx

Тим

Александар Самарџиски

новинар

Александар Самарџиски е дел од тимот на „360 степени“ од декември 2019 година. Претходно работел како новинар во дневниот весник „Нова Македонија“ и порталот „Плусинфо“. Како стипендист на „Нова Македонија“, дипломирал на студиите по новинарство на Високата школа за новинарство и за односи со јавноста во Скопје во 2014 година.