fbpx

Тим

Ирена Каревска

Новинар

Ирена Каревска е дел од тимот на „360 степени“ од јануари 2020 година. Претходно работела како репортерка во информативната програма на Телевизија 24 (2017-2020 година). Пишувала и за неколку информативни интернет портали меѓу кои и „Фокус“. Како стипендист на “Медиа Принт Македонија“ била практикант во дневниот весник „Вест“. Дипломирала на студиите по новинарство на Високата школа за новинарство и за односи со јавноста во Скопје во 2016 година.