Зошто „Астра Зенека“: Наша обврска е да се подготвиме за прием, Ковакс одлучува какви вакцини ќе распореди, вели Филипче

Кои вакцини ќе се набават е одлука на Ковакс врз основа на критериумите за селекција, но најверојатно, … Продолжи со читање Зошто „Астра Зенека“: Наша обврска е да се подготвиме за прием, Ковакс одлучува какви вакцини ќе распореди, вели Филипче