„Зони на катастрофи“, рече Ердоган за изгорените шуми – десет пожари сè уште се активни

Во пожарите досега загинаа четири лица Турските пожарникари трет ден се борат со шумските пожари. Десет пожари сè уште се активни, … Продолжи со читање „Зони на катастрофи“, рече Ердоган за изгорените шуми – десет пожари сè уште се активни