Жан Митрев: Се гледаме на суд, ниту еден пациент не е измамен

Од приватната клиника сметаат дека обвинението ќе падне на суд бидејќи тврдат дека работеле транспарентно и во … Продолжи со читање Жан Митрев: Се гледаме на суд, ниту еден пациент не е измамен