Зголемените бројки на ковид-19 нема да го прекинат „пребројувањето“, ама може да донесат нови рестрикции

Проекциите за спроведување на пописот се правени во услови кога во земјава имаше и по над илјада … Продолжи со читање Зголемените бројки на ковид-19 нема да го прекинат „пребројувањето“, ама може да донесат нови рестрикции