Зетот на Камчев сведочеше како течело префрлањето на трите стана за кои бизнисменот кажа дека се чуваат за Груевски

Денешниот сведок следуваше по минатонеделниот исказ на бизнисменот Орце Камчев во врска со трите стана што се … Продолжи со читање Зетот на Камчев сведочеше како течело префрлањето на трите стана за кои бизнисменот кажа дека се чуваат за Груевски