ЗЕЛС побара итен состанок со Владата за решавање на проблемите со енергетската криза која донесе високи сметки за струја во општините

Претставниците на Заедницата на единиците на локалната самоуправа (ЗЕЛС) побараа навремена реакција од Владата за надминување на … Продолжи со читање ЗЕЛС побара итен состанок со Владата за решавање на проблемите со енергетската криза која донесе високи сметки за струја во општините