Зеленски ќе разговара со лидерите на Г7: На дневен ред и воведувањето нови санкции кон Русија

Лидерите на групата индустриски најразвиени земји Г7 денеска имаат закажана видеоконференциска врска, на која се очекува во … Продолжи со читање Зеленски ќе разговара со лидерите на Г7: На дневен ред и воведувањето нови санкции кон Русија