Зеленски повика светот да ги осуди референдумите, а Украинците да помогнат во ослободувањето на земјата

Во своето секојдневно обраќање кон нацијата, украинскиот претседател го повика светот да ги осуди, како што ги … Продолжи со читање Зеленски повика светот да ги осуди референдумите, а Украинците да помогнат во ослободувањето на земјата