Здравствената состојба на Џафери ја проблематизира конститутивната седница на новиот парламент

Навлегувањето на ковид-19 во редовите на новоизбраните пратеници на ДУИ (позитивен е и Арбер Адеми) го доведува … Продолжи со читање Здравствената состојба на Џафери ја проблематизира конститутивната седница на новиот парламент