Заврши прошетката „Европрајд“ во Белград

Откако беше забрането поворката да се движи од Собранието до Калемегдан, маршот со дозвола од МВР се одвиваше од Уставниот суд … Продолжи со читање Заврши прошетката „Европрајд“ во Белград