Заврши идентификацијата на сите 45 жртви од автобуската несреќа во Бугарија

Вчера заврши и транспортот на сите седум повредени патници, од кои шест се наши, а еден српски државјанин Заменик-главниот … Продолжи со читање Заврши идентификацијата на сите 45 жртви од автобуската несреќа во Бугарија