Заврши гласањето во Косово, на локалните избори гласаше и 109-годишна жена

На денешните локални избори во Косово, како што пренесува фејсубк-страницата „Митровица сот“, во Призрен гласала и 109-годишна … Продолжи со читање Заврши гласањето во Косово, на локалните избори гласаше и 109-годишна жена