Заштитни барикади и полициски екипи пред седиштето на „Вреди“ на плоштадот „Скендербег“

Инаку, по одржување на првиот круг од претседателските избори на 24 април, пред изборниот штаб на „Вреди“ … Продолжи со читање Заштитни барикади и полициски екипи пред седиштето на „Вреди“ на плоштадот „Скендербег“