Засега само осум пациенти со цистична фиброза ќе ја добијат потребната терапија

Министерот за здравство Беким Сали кажа дека се надева оти во најскоро време со сите потребни измени … Продолжи со читање Засега само осум пациенти со цистична фиброза ќе ја добијат потребната терапија