Започна гласањето во Маврово-Ростуше, Центар Жупа и Тетово – гласаат болните и затворениците

Гласањето во овие три општини ќе се одива утре на 172 избирачки места, коишто треба да бидат … Продолжи со читање Започна гласањето во Маврово-Ростуше, Центар Жупа и Тетово – гласаат болните и затворениците