Зајакнување на војската и „специјалната операција во Украина“ ќе бидат приоритет, рече Путин во победничкиот говор

Тој во изјава за новинарите кажа дека се согласил на договор за размена на Навални пред тој … Продолжи со читање Зајакнување на војската и „специјалната операција во Украина“ ќе бидат приоритет, рече Путин во победничкиот говор