Заев за „Политико“: Репутацијата на ЕУ на Балканот ќе биде на удар ако наскоро не почнат преговорите со С Македонија и Албанија

Фрустрацијата со ЕУ во регионот, како што се наведува во написот посветен на С Македонија, се надополнува … Продолжи со читање Заев за „Политико“: Репутацијата на ЕУ на Балканот ќе биде на удар ако наскоро не почнат преговорите со С Македонија и Албанија