Заев утре ќе разговара со Меркел, оптимист е во однос на прашањето со Бугарија

Има оптимизам и треба да има оптимизам во однос на решавање на прашањето со Бугарија, изјави премиерот … Продолжи со читање Заев утре ќе разговара со Меркел, оптимист е во однос на прашањето со Бугарија