Заев се сретна и со Радев: Оваа посета на Софија ќе ги поттикне идните чекори за решение

Од Владата посочуваат и дека посетата на нашата делегација, како што констатирале на средбата со Радев, доаѓа во момент кога силната … Продолжи со читање Заев се сретна и со Радев: Оваа посета на Софија ќе ги поттикне идните чекори за решение