Заев: Можно е целосно блокирање на апликацијата „Телеграм“

Тој напоменува дека ова не е цензура на комуникација, но е нешто од што граѓаните мора да … Продолжи со читање Заев: Можно е целосно блокирање на апликацијата „Телеграм“