Заев е убеден дека пописот успешно ќе заврши, Мицкоски вели дека има проблеми

Пописот во земјава успешно ќе заврши во предвидениот рок, смета премиерот и лидер на СДСМ, Зоран Заев, … Продолжи со читање Заев е убеден дека пописот успешно ќе заврши, Мицкоски вели дека има проблеми