Заев дојде со конкретен предлог што ќе го разгледаме во наредните денови, соопшти привремениот премиер на Бугарија

Денеска разговаравме за билатерален проблем и решението треба да го најдеме билатерално, рече македонскиот премиер на заедничката … Продолжи со читање Заев дојде со конкретен предлог што ќе го разгледаме во наредните денови, соопшти привремениот премиер на Бугарија