Заев: До изборите во Бугарија ќе се работи само на спроведување на акцискиот план

Премиерот најави дека веднаш по изборите ќе се почне со разговори и преговори на политички основи Пратениците … Продолжи со читање Заев: До изборите во Бугарија ќе се работи само на спроведување на акцискиот план