За ВМРО-ДПМНЕ ребалансот на Буџетот е одраз на безидејните политики на власта

Од СДСМ, пак, денеска рекоа дека не очекуваат блокади и најавија дека ќе ги искористат сите деловнички … Продолжи со читање За ВМРО-ДПМНЕ ребалансот на Буџетот е одраз на безидејните политики на власта