За 24 часа се хоспитализирани 28 лица во скопските ковид-центри: Има вкупно 426 пациенти

Во последните 24 часа во ковид-центрите во Скопје се хоспитализирани 28 нови пациенти, а моменталната бројка на … Продолжи со читање За 24 часа се хоспитализирани 28 лица во скопските ковид-центри: Има вкупно 426 пациенти