Вучиќ: Проблемот со табличките нема да се реши пред септември – Приштина нема желба за компромисни решенија

„Приштина нема желба да разговара за рационални и компромисни решенија. Можеби тоа го мислам само јас, можеби … Продолжи со читање Вучиќ: Проблемот со табличките нема да се реши пред септември – Приштина нема желба за компромисни решенија