Вучиќ по состанокот во Брисел: Не постигнавме никаков договор од нејасни причини

Вучиќ изјави дека Србија ќе ги послуша советите на високиот претставник на ЕУ за надворешна политика и … Продолжи со читање Вучиќ по состанокот во Брисел: Не постигнавме никаков договор од нејасни причини