Вучиќ: Никогаш не сме биле во потешка ситуација со Косово, ако Приштина не сака да го сочувате мирот – Србија ќе победи

Српскиот претседател соопшти дека од полноќ косовските власти почнуваат со акција за запирање на Србите со српски … Продолжи со читање Вучиќ: Никогаш не сме биле во потешка ситуација со Косово, ако Приштина не сака да го сочувате мирот – Србија ќе победи