Вучиќ имал тежок и содржаен разговор со Лајчак – Белград инсистира на формирање на ЗСО  

Вучиќ истакнал дека Србија работи одговорно и пристапува кон разговорите со цел да се постигнат компромисни и … Продолжи со читање Вучиќ имал тежок и содржаен разговор со Лајчак – Белград инсистира на формирање на ЗСО