Вучевиќ: Српската војска е ставена во состојба на готовност поради ситуацијата на Косово

Претседателот на Републиката како врховен командант издаде наредба до Армијата на Србија да биде во готовност, да … Продолжи со читање Вучевиќ: Српската војска е ставена во состојба на готовност поради ситуацијата на Косово