Вработените во Пошта од денеска почнуваат предупредувачки прекин на работата поради неисплатените плати за септември

Доколку не земат плата, тие најавуваат и протест пред Владата, кој според најавите треба да се одржи … Продолжи со читање Вработените во Пошта од денеска почнуваат предупредувачки прекин на работата поради неисплатените плати за септември