Вработените во пет државни универзитети на протест бараа потпишување колективен договор и зголемување на платите за 22 отсто

Синдикатите на универзитетите во Битола, Тетово, Штип, Охрид и „Мајка Тереза“ во Скопје велат дека е за … Продолжи со читање Вработените во пет државни универзитети на протест бараа потпишување колективен договор и зголемување на платите за 22 отсто