Возачките дозволи со „Република Македонија“ ќе важат до крајот на годината – Собранието ги усвои измените на Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата

Претседателот на државата Стево Пендаровски сега треба да го потпише Законот, па потоа тој да биде објавен … Продолжи со читање Возачките дозволи со „Република Македонија“ ќе важат до крајот на годината – Собранието ги усвои измените на Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата