Воведувањето на бугарската такса за рускиот гас ќе предизвика зголемување на цената на струјата и затоплувањето за 20 отсто, вели Ковачевски

Според премиерот, воведувањето на бугарската такса за природниот гас што се испорачува преку нејзина територија во нашата … Продолжи со читање Воведувањето на бугарската такса за рускиот гас ќе предизвика зголемување на цената на струјата и затоплувањето за 20 отсто, вели Ковачевски