Волонтери на Црвениот крст од Охрид тврдат дека биле избркани од спортската сала каде што се одвива вакцинацијата

Волонтерите на Црвениот крст од Охрид реагираат дека утрово биле избркани од спортската сала „Билјанини извори“ која … Продолжи со читање Волонтери на Црвениот крст од Охрид тврдат дека биле избркани од спортската сала каде што се одвива вакцинацијата