Во телефонски разговор со Рама, Блинкен ги осуди кибернападите врз Албанија

Веста за разговорот на Рама и Блинкен ја соопшти американската амбасада во Тирана, од каде што посочија … Продолжи со читање Во телефонски разговор со Рама, Блинкен ги осуди кибернападите врз Албанија