Во Судскиот совет исчезнал предмет, Јавното обвинителство не знае до каде е постапката – Ивановска за талкањето на иницијативите на ДКСК против Мерко  

Наместо затворени истраги и судски пресуди по иницијативите на Антикорупциска, Јавното обвинителство во моментов, како што кажа … Продолжи со читање Во Судскиот совет исчезнал предмет, Јавното обвинителство не знае до каде е постапката – Ивановска за талкањето на иницијативите на ДКСК против Мерко