Во Србија аплицирани над 2,2 милиони вакцини, нема сериозни несакани реакции

Околу 2,2 милиони вакцини против коронавирусот се аплицирани во Србија, информираше денеска епидемиологот. Предраг Кон. Тој вели … Продолжи со читање Во Србија аплицирани над 2,2 милиони вакцини, нема сериозни несакани реакции