Во последните 24 часа починаа 30 лица со ковид – меѓу нив и пациенти на 38 и 39 години

Во последните 24 часа во земјава битката со ковид-19 ја изгубиле 30 пациенти. Со тоа вкупниот број … Продолжи со читање Во последните 24 часа починаа 30 лица со ковид – меѓу нив и пациенти на 38 и 39 години