Во ковид-центарот во Штип нема слободно место, се подготвува модуларна болница

Штипскиот ковид-центар е целосно исполнет и нема ниту еден слободен болнички кревет, но финишираат подготовките за отворање … Продолжи со читање Во ковид-центарот во Штип нема слободно место, се подготвува модуларна болница