Во Косово уапсен Алил Демири осуден на доживотен затвор за петкратното убиство кај Смилковско Езеро

Тој, според информациите добиени од косовската полиција, ќе биде изведен пред надлежен судија Полицијата на Република Косово, … Продолжи со читање Во Косово уапсен Алил Демири осуден на доживотен затвор за петкратното убиство кај Смилковско Езеро