Во Газа стапи на сила четиридневното примирје меѓу Израел и Хамас

За време на примирјето се очекува да бидат ослободени најмалку 50 од околу 240 заложници кои Хамас … Продолжи со читање Во Газа стапи на сила четиридневното примирје меѓу Израел и Хамас