Во дрес на македонската репрезентација Заев претседава со вечерашната владина седница

Владата донесе одлука да ги награди со по 10 000 евра сите членови на фудбалската репрезентација, која … Продолжи со читање Во дрес на македонската репрезентација Заев претседава со вечерашната владина седница