ВМРО-ДПМНЕ со главна споредна улога во Куманово и во Карпош

Стевчо Јакимовски и Оливер Зафировски до последно водат „мртва трка“ за влез во вториот круг за градоначалник … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ со главна споредна улога во Куманово и во Карпош