И ВМРО-ДПМНЕ се јави со честитка до граѓаните за членството во НАТО

Иако Преспанскиот договор беше главна причина за надминување на десетгодишната блокада на патот кон Алијансата, опозициската партија … Продолжи со читање И ВМРО-ДПМНЕ се јави со честитка до граѓаните за членството во НАТО