ВМРО-ДПМНЕ сака да го замолчи и говорот за правда, рече Димитров откако Стоилковски му „упадна“ во прес-конференцијата

Денеска е голем ден за правната држава бидејќи влегува во сила тешко донесениот Закон за јавно обвинителство, … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ сака да го замолчи и говорот за правда, рече Димитров откако Стоилковски му „упадна“ во прес-конференцијата