ВМРО-ДПМНЕ продолжува со „тајни имоти“: Лица кои одлучуваат за одобрување иневстиции во земјава не поднеле анкетни листови

Од опозициската партија обвинуваат дека еден од функционерите блиски до власта кои кријат имот е и претседателот … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ продолжува со „тајни имоти“: Лица кои одлучуваат за одобрување иневстиции во земјава не поднеле анкетни листови