ВМРО-ДПМНЕ поднесе интерпелација за пратеничка од СДСМ поради изборот на уставни судии

Очекувањата на ВМРО-ДПМНЕ се интерпелацијата во најкус можен рок да се стави на пленарна седница, како и … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ поднесе интерпелација за пратеничка од СДСМ поради изборот на уставни судии